SunExpress maaltijd aan boord

SunExpress biedt tijdens alle vluchten een à-la-carteservice aan. Tegen betaling kan je van de menukaart iets bestellen. Het cabine personeel komt met een kar langs waarna je iets kan bestellen uit het uitgebreide assortiment van koude/warme snacks en koude/warme dranken, zoals koffie, thee en frisdrank. 

SunExpress heeft een extra service, ze serveren namelijk ook complete maaltijden van het SunCafé Menu.** Deze kan je tijdens de vlucht bestellen, indien voorradig.

Wij adviseren daarom om de maaltijd van het SunCafé Menu van tevoren al te reserveren. Dit kan tot 36 uur voor vertrek. Je bent dan gegarandeerd van een lekker maaltijd tijdens je vlucht naar Turkije of terug. SunExpress heeft menu’s met köfte, kip of pasta. Ook serveren ze heerlijke maaltijd salades.

Het assortiment van de a la carte service staat vermeld op de kaart, welke je vervolgens in het vakje van de stoel voor je aantreft. Tevens staan hier de prijzen bij aangegeven.

Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een lekker belegd broodje, warme snacks, zoute versnaperingen, diverse soorten (non) alcoholische dranken en warme dranken, zoals een heerlijk kopje Turkse thee.

Vliegen met SunExpress is een beleving van kwaliteit, zo ook met het eten en drinken. Het is van een hoge kwaliteit.

 

Betaal mogelijkheden voor eten en drinken

Aan boord van SunExpress kan je cash of tevens met creditcard betalen, zoals Mastercard, Visa en Paynow. Wanneer je in contanten betaalt, stelt het cabinepersoneel het op prijs als je dit gepast doet.

Wanneer je van tevoren je maaltijd reserveert, wordt dat berekend bij je ticketprijs*. De variëteit van maaltijden die geserveerd worden zijn afhankelijk van welke vlucht je hebt. Een XQ of XG vlucht.

 

Dieet maaltijden reserveren

Bij SunExpress kan je ook speciale dieet maaltijden van te voren reserveren**. Dit kan tot 36 uur voor vertrek. Je betaalt hier 5 euro extra kosten voor.

Je kan kiezen uit vegetarische, lactose vrije, gluten vrije en maaltijden die geschikt zijn diabetici.

Je kan ook zelf eten en drinken meenemen. Op de luchthaven kan je, na de douane controle, in de winkeltjes iets kopen. Dit kan je tijdens de vlucht nuttigen.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook SunExpress.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

* De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

** Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:
- Het kan een chartervlucht zijn.
- Het type toestel is nog niet bekend.
- Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.