TripFlex - Triptime.nl

Gratis wijzigen van uw vlucht*

 

Aankoop van TripFlex stelt u in staat éénmalig de datum en de route van uw vlucht tot uiterlijk 1 week *  vanaf de oorspronkelijk geboekte vluchtdatum te veranderen binnen dezelfde luchtvaartmaatschappij.

Voorbeeld
-U heeft een vlucht met vertrek op 15 juli 

-U wenst deze op of voor 8 juli te wijzigen naar vertrek op, voor of na 20 juli
Op deze wijziging is de TripFlex wel van toepassing omdat u voor 1 week voor vertrek van de bestaande vlucht de wijziging wenst door te voeren.

 

-U heeft een vlucht met vertrek op 15 juli 

-U wenst deze op of na 9 juli te wijzigen naar vertrek op, voor of na 20 juli 

Op deze wijziging is de TripFlex niet van toepassing omdat u binnen 1 week voor vertrek van de bestaande vlucht de wijziging wenst door te voeren.

De kosten voor de wijziging worden niet in rekening gebracht, maar het eventuele verschil in het vliegtarief dient wel betaald te worden.
De service geldt niet voor naamsverandering. 


De wijzigingskosten voor het wijzigen van de vlucht(datum) bedraagt per persoon, per enkele reis zoals hieronder vermeld. Door TripFlex af te nemen voor 10,00 EUR per persoon voor directe vluchten en 15,00 EUR per persoon voor overstapvluchten dekt u het risico voor hoge wijzigingskosten

 -Voor internationale vluchten met overstap op nationale vluchten, voor het internationale segment per persoon, per enkele reis 60 EUR, voor het nationale segment, per persoon, per enkele reis 20 EUR.
-Voor internationale vluchten met overstap op internationale vluchten, voor het internationale segment per persoon, per enkele reis 60 EUR.
-Voor nationale vluchten met overstap op nationale vluchten, voor het nationale segment per persoon, per enkele reis 20 EUR.
-Voor internationale vluchten zonder overstap per persoon, per enkele reis 60 EUR.
-Voor nationale vluchten zonder overstap per persoon, per enkele reis 20 EUR.


*Tijdens kantooruren
*Let op, indien nadrukkelijk een andere voorwaarde word vermeld voor het door u geboekte vlucht, dan is een TripFlex dekking niet van toepassing.