Reizen zonder ticket

Tijdperk papieren ticket voorbij

Bij veel luchtvaartmaatschappijen zult u het ongetwijfeld al herkennen, u kunt reizen zonder een papieren ticket, oftewel een e-ticket.

Bij Triptime was het nog niet mogelijk om bij alle luchtvaartmaatschappijen met een e-ticket te reizen. Met ingang van 2015 hebben wij hierin verandering gebracht. Het is nu ook mogelijk om met een e-ticket te reizen bij Triptime. U dient wel in het bezit te zijn van een geldig reisdocument welke u gedurende uw reis dient te overleggen bij het check-in en douanepersoneel. Vanaf het moment dat u de boeking heeft geplaatst staat u geregistreerd op de vlucht. De check-in medewerker van de betreffende luchtvaartmaatschappij kan uw gegevens in het systeem controleren. Wij adviseren echter, als u de mogelijkheid heeft om te printen, om uw ticket uit te printen en mee te nemen naar de check-in voor het geval dat een medewerker vraagt om uw ticket. Er kan bijvoorbeeld een storing zijn.

Voordelen E-ticket
- U ontvangt binnen enkele minuten na het boeken uw e-ticket per mail.
- Bent u uw e-ticket kwijt? Neem dan contact op met ons callcenter. De medewerkers verzenden per direct nieuwe e-tickets naar uw mailadres.
-U dient enkel een geldig reisdocument mee te nemen naar de check-in.  


Klik hier om uw vluchten te boeken