Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Triptime biedt vluchten aan met de populaire luchtvaartmaatschappijen zoals: Pegasus, Onur Air, Sunexpress, Transavia, Corendon, Atlasglobal en Freebird. 

Elk van de bovengenoemde luchtvaartmaatschappijen doen er alles aan om de klant met een ontspannen gevoel te laten vliegen. Klantgerichtheid en een goede service zijn erg belangrijk.

Pegasus

Pegasus vliegt al meer dan 20 jaar en heeft een uitgebreid netwerk van binnenlandse en internationale vluchten. Bovendien gebruikt Pegasus de jongste luchtvloot met de nieuwste vliegtuigen.


Onur Air

Onur Air is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij van Turkije met een vloot bestaande uit 22 vliegtuigen en 5027 zitplaatsen. Onur Air staat sinds 1992 voor een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening.


SunExpress

SunExpress vervoert ongeveer 7 miljoen passagiers per jaar. Met zijn 25 jaar ervaring heeft de luchtvaartmaatschappij de reputatie van de vakantie specialist ook buiten Turkije verkregen. SunExpress is de dochtermaatschappij van Turkish Airlines en Lufthansa.


Transavia

De low cost luchtvaartmaatschappij Transavia verzorgt charters en lijndiensten naar zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee. In Nederland is Transavia marktleider op de vakantievliegmarkt. Transavia is een vliegbedrijf met aantrekkelijke producten en diensten rondom het kernproduct luchtvervoer.


Corendon

Het bedrijf begon als Turkije-specialist. In 15 jaar tijd is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle organisatie als het gaat om veel Turkse en andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen. Hierdoor kan Corendon de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om uw vakantie gaat.


Atlasglobal

Atlasglobal vliegt naar meerdere bestemmingen in 3 continenten. Het doel van zijn diensten is: veiligheid op het hoogste niveau en een hoge klanttevredenheid.


Freebird

Freebird is in juni 2000 opgericht en momenteel actief in Europa en het Midden-Oosten. Freebird is een luchtvaartmaatschappij welke zich constant blijft ontwikkelen. De luchtvaartmaatschappij werkt met ervaren cabine personeel. Freebird vindt het belangrijk om aan de behoefte van de passagiers te voldoen.


Populaire bestemmingen

Boek nu voordelige vluchten naar talrijke populaire bestemmingen in Turkije zoals onder andere: Antalya, Alanya, Bodrum, Izmir, Istanbul, Dalaman, Ankara, Kayseri en Konya. Probeer ook de verschillende vertrek luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Klik hier om uw vluchten te boeken