Lastminute Dalaman

Kies voor een lastminute Dalaman! Eén van de mooiste en groenste steden van Turkije. Naast de fantastisch uitgaansmogelijkheden in Marmaris en Fethiye kan je nog echt genieten van de rust en natuur. Als je het strand opzoekt zal je verbijsterd zijn hoe mooi het blauwe water schittert door de zon. Het betovert direct je vakantiegevoel.

Bij een lastminute zijn de vanaf prijzen niet zo duur en kan je al meteen van je vakantie genieten. Op onze website vind je de beste reizen naar Turkije.

De stad Dalaman,Marmaris en Fethiye van de provincie Muğla heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echt vakantiegebied. Je kent het wel van die mooi plaatjes op de ansichtkaarten. Kijk niet alleen naar de foto's, maar beleef een lastminute Dalaman.

Het vliegen naar Dalaman duurt vanaf Amsterdam net geen 4 uur. Je landt op het vliegveld en binnen een uurtje ben je in Marmaris of Fethiye en zit je al op het terras een sprankelende cocktail te drinken. Je wandelt naar één van de vele bazaars en daar koop je vervolgens een zilveren ring voor een veel lagere prijs dan in Nederland. Maar het zal zeker niet blijven bij een zilveren ring. Op de bazaars is veel te kopen.

Een vakantie is om te vieren, want jij hebt dit verdiend. Je wilt je reis naar Turkije toch niet missen? Wat vertel je jouw vrienden op sociale media? Ik ben dit jaar in Nederland gebleven en heb niets gedaan. Je kan altijd kiezen voor een lastminute reis via Triptime, zodat jij je reis kan beginnen.


De stad Dalaman is populair

De stad Dalaman, met name Marmaris en Fethiye, is the place to be, zoals wij Nederlanders in mooi Engels het zeggen. De hele omgeving is het bezoeken waard. Kies eens voor de lijmsteen uitgehouwen tombes, het beroemde Iztuzu strand met haar schildpadden of de Dalyan modderbaden.

Dalaman heeft een kleine 17 duizend inwoners en zijn buitengewoon vriendelijk. De Turkse stad heeft een warm mediterraan klimaat met tevens lange droge zomers. Vervolgens betekent dit lange avonden buiten op het terras vertoeven.

 

Populaire kustplaatsen in Turkije

Je kan ook makkelijk reizen naar de populaire kustplaatsen Marmaris, Fethiye, Köyceğiz, Dalyan, Ölüdeniz en Hisarönü waar zon, strand en nachtleven de boventoon voert. Als er één regio bovenuit springt, dan is het zeker Dalaman. Je kan hier jouw familie een opperbeste vakantie laten beleven. Kies voor een lastminute reis naar het zuidwesten van Turkije, zodat je vakantie meteen begint.

 

De luchthaven Dalaman Turkije

Het vliegveld van Dalaman ligt op een kleine 5 kilometer van de stad. Het is daardoor gemakkelijk te bereiken met taxi, bus en auto. Een taxiritje naar de stad Dalaman kost namelijk niet zo veel geld. De luchthaven heeft twee terminals. De nieuwe terminal van 93 duizend m2 is voor internationale vluchten en is daarmee de derde luchthaven van Turkije.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar de goedkoopste vliegtickets naar Dalaman, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!