Corendon maaltijd aan boord

Corendon biedt tijdens alle vluchten een à-la-carte service aan. Tegen betaling kan je van de menukaart iets bestellen. Het cabine personeel komt met een kar langs waarna je iets kan bestellen uit het uitgebreide assortiment van koude/warme snacks en koude/warme dranken, zoals koffie, thee en frisdrank.

Er zijn echter geen complete maaltijden te bestellen. Het assortiment van de à la carte service staat vermeld op de kaart, welke je vervolgens in het vakje van de stoel voor je aantreft. Tevens staan hier de prijzen bij aangegeven.

 

Betaal mogelijkheden voor eten en drinken

Aan boord van Corendon Dutch Airlines kun je alleen pinnen of met creditcard betalen. Contant betalen is niet mogelijk. Op een vlucht van Corendon Airlines kan je tevens contant met euro’s betalen. Wanneer je in contanten betaald, stelt het cabinepersoneel het op prijs als je gepast betaald.

 

Dieet maaltijden

Het niet mogelijk om tijdens een Corendon vlucht speciale maaltijden te reserveren. Dit wordt duidelijk aangegeven bij het boekingsproces. Dit komt omdat er snacks worden verkocht via de a la carte service.

Wanneer je een speciaal dieet volgt, raden wij je aan om zelf iets mee te nemen. Op de luchthaven kan je, na de douane controle, in de winkeltjes iets kopen. Dit kan je tijdens de vlucht nuttigen.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije met Corendon, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Corendon.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!