Transavia online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden je de mogelijkheid om vooraf online in te checken. Bij Transavia is het mogelijk vanaf 30 uur tot 4 uur of 60 minuten voor vertrek online inchecken**. De 4 of 1 uur is afhankelijk van welke luchthaven je vertrekt.

Je ontvangt 30 uur voor vertrek een e-mail, waarin staat tot wanneer je uiterlijk online kan inchecken. Om online in te checken klik je op de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail**.

Met behulp van je reserveringsnummer, vertrekdatum, achternaam en vluchtnummer regel je dit eenvoudig vanaf je computer of mobiele telefoon. Voordeel is dat je op de luchthaven niet in de lange wachtrijen hoeft te staan. Online inchecken scheelt jou een hoop tijd.

Natuurlijk kan je ook gewoon inchecken bij de check in balies op de luchthaven.

 

Boardingpass Transavia

Na het online inchecken** ontvang je een boardingpass. Deze kan je uitprinten of digitaal opslaan op je smartphone in je ‘wallet’. De boardingpass heb je nodig bij het boarden van je vliegreis. Ook bij de toegangscontrole op het vliegveld moet je meestal de boardingpas tonen. Houd deze bij de hand zodra je op het vliegveld arriveert.

Op de boardingpass staat belangrijke informatie, zoals de vertrektijd en je vluchtnummer.

 

Stoel reserveren Transavia

Bij Transavia is het mogelijk vooraf een eigen stoel reservering te maken. Wil je naast elkaar in het vliegtuig zitten, kijk dan bij het online inchecken of je twee stoelen naast elkaar kan uitkiezen.

Indien je vooraf geen stoel hebt gereserveerd, wordt er automatisch een stoel toegewezen. Als het vliegtuig is volgeboekt, kan dit tijdens het inchecken op de luchthaven niet meer gewijzigd worden. Dit geldt voor alle Transavia vluchten.

 

Inchecken bagage Transavia**

Transavia heeft het inchecken van ruimbagage geautomatiseerd. Dit is ideaal als je online hebt ingecheckt. Wanneer je ruimbagage meeneemt, lever je deze in bij de selfservice bagage drop-off balie. Dit staat op het vliegveld goed aangegeven.

Op het apparaat volg je de eenvoudige instructies op het scherm. Print je bagagelabel en bevestig het aan je bagagestuk. Je koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de Transavia bagage drop off kan je jouw bagagestuk ook afgeven bij de Transavia check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat je hiervoor even in de rij moet staan.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Transavia.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

* De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

** Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:
- Het kan een chartervlucht zijn.
- Het type toestel is nog niet bekend.
- Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.