SunExpress online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden je de mogelijkheid om vooraf online in te checken. Bij SunExpress is het mogelijk vanaf 24 uur tot 3,5 uur voor vertrek online inchecken** voor de internationale vluchten.

Je ontvangt 24 uur voor vertrek een e-mail, waarin staat tot wanneer je uiterlijk online kan inchecken. Om online in te checken klik je op de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail**.

Met behulp van je reserveringsnummer, vertrekdatum, achternaam en vluchtnummer regel je dit eenvoudig vanaf je computer of mobiele telefoon. Voordeel is dat je op de luchthaven niet in de lange wachtrijen hoeft te staan. Online inchecken scheelt jou een hoop tijd.

Je kan online inchecken voor vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en alle luchthavens in Duitsland en Turkije. Voor kinderen is het helaas nog niet mogelijk om online in te checken. Hier wordt aan gewerkt door SunExpress.

Natuurlijk kan je ook gewoon inchecken bij de check in balies op de luchthaven tot uiterlijk 45 minuten voor vertrek.

 

Boardingpass SunExpress

Na het online inchecken ontvang je een boardingpass. Deze kan je uitprinten of digitaal opslaan op je smartphone in je ‘wallet’. De boardingpass heb je nodig bij het boarden van je vliegreis. Ook bij de toegangscontrole op het vliegveld moet je meestal de boardingpas tonen. Houd deze bij de hand zodra je op het vliegveld arriveert.

Op de boardingpass staat belangrijke informatie, zoals de vertrektijd en je vluchtnummer.

 

Stoel reserveren SunExpress**

Bij SunExpress is het mogelijk om tegen betaling vooraf een eigen stoel reservering te reserveren. Wil je naast elkaar in het vliegtuig zitten, kijk dan bij het online inchecken of je twee stoelen naast elkaar kan uitkiezen. De kosten voor een stoelreservering is minimaal 10 euro* per persoon per enkele reis.

Indien je vooraf geen stoel hebt gereserveerd, wordt er automatisch een stoel toegewezen. Als het vliegtuig is volgeboekt, kan dit tijdens het inchecken op de luchthaven niet meer gewijzigd worden. Dit geldt voor alle SunExpress vluchten.

 

Inchecken bagage SunExpress**

SunExpress heeft het inchecken van ruimbagage geautomatiseerd. Dit is ideaal als je online hebt ingecheckt. Wanneer je ruimbagage meeneemt, lever je deze in bij de selfservice bagage drop-off balie. Dit staat op het vliegveld goed aangegeven.

Op het apparaat volg je de eenvoudige instructies op het scherm. Print je bagagelabel en bevestig het aan je bagagestuk. Je koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de SunExpress bagage drop off kan je jouw bagagestuk ook afgeven bij de SunExpress check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat je hiervoor even in de rij moet staan.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook SunExpress.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

* De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

** Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:
- Het kan een chartervlucht zijn.
- Het type toestel is nog niet bekend.
- Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.