Wie is Turkish Airlines

Turkish Airlines is dé nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Met 328 moderne vliegtuigen vervoert Turkish Airlines jaarlijks miljoenen passagiers naar bestemmingen over de hele wereld. De Turkse luchtvaartmaatschappij is gevestigd in Istanbul.

Turkish Airlines maakt samen met onder andere Lufthansa en Singapore Airlines deel uit van de Star Alliance groep. Tussen 2010 en 2016 is Turkish Airlines door Skytrax tot beste airline van Europa verkozen. Dat is geen toeval want de passagiers van Turkish Airlines gaan voor alles. En Turkish Airlines doet er alles aan voor een zorgeloos vlucht voor haar passagiers.

De vluchten met Turkish Airlines vertrekken in Nederland vanuit Amsterdam en periodiek  ook uit Rotterdam.

 

Klein begonnen en groot geworden

Turkish Airlines is begonnen in 1933 met 5 nieuwe vliegtuigen. Vandaag de dag vliegt de luchtvaartmaatschappij met maar liefst 335 vliegtuigen en wordt de organisatie tot de top van de vlieg maatschappijen gerekend. Ze verzorgen de vluchten met diverse typen Airbus en Boeing toestellen.

De bestemmingen bevinden zich in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Noord-, Oost- en Zuidelijk Afrika en Noord en Zuid Amerika. In totaal betreft het ruim 40 Turkse regionale en ruim 200 internationale reisbestemmingen. Turkish Airlines vliegt in zoveel verschillende landen ter wereld.  

 

Eigen onderhoud bij Turkish Airlines

In het jaar 2014 heeft Turkish Airlines haar eigen onderhouds- en repartiecentrum gelanceerd op Sabiha Gökçen International Airport van Istanbul. Dit wordt gezien als een grote stap voorwaarts voor de Turkse burgerluchtvaart.

 

Zakelijke markt voor Turkish Airlines

De Europese luchtvaartmaatschappij heeft een programma dat exclusief bedoeld is voor de zakelijk klanten voor zowel nationale als internationale vluchten.

Met Turkish Airlines Corporate kunnen zakelijke klanten vervolgens profiteren van speciale kortingen en extra toegestane bagage. De business class balie en Turkish Airlines lounges mogen gebruikt worden als je jaarlijks je vluchtdoel behaalt.

 

Service is belangrijk bij Turkish Airlines

Service staat voorop bij Turkish Airlines, zo mag je bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid gratis ruimbagage meenemen (afhankelijk van bestemming en klasse), gratis eten, drinken en toegang tot het entertainment programma tijdens de vlucht. Tegen betaling kan je ook een zitplaats van tevoren reserveren.

Het uitgebreide netwerk van samenwerkingen en bestemmingen stelt Turkish Airlines in staat om voor iedere reiziger de gepaste oplossing te vinden. Vloeiende aansluitingen, prima service en daarnaast verrassend lage ticketprijzen. Daarom is vliegen met Turkish Airlines een feest.

Boek je vliegticket bij Triptime en ervaar het vliegen met Turkish Airlines zelf. Kom mee, stap een boord, ontspan, geniet en maak ook kennis met de Turkse reiswereld!

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Turkish Airlines.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!