Uw bagage bij Atlasglobal Airlines

Passagiers van Atlasglobal mogen aan boord één stuks handbagage per persoon meenemen. Een eerlijke verdeling zodat er voor iedereen ruimte is om de persoonlijke bagage op te bergen in de bagagevakken boven de stoelen. Omdat er niet onbeperkt ruimte is in de cabine van het vliegtuig, gelden voor handbagage de volgende afmetingen: 25 cm(L) x 45 cm(H) 56 cm(B) - Economy class: 1 stuks 25 cm(L) x 45 cm(H) 56 cm(B) totaal 8 kg + 1 stuks persoonlijke bagage (camera, paraplu, laptop, tablet) - Business class: 2 stuks 25 cm(L) x 45 cm(H) 56 cm(B) totaal 16 kg + 1 stuks persoonlijke bagage (camera, paraplu, laptop, tablet)

Is uw koffer of tas groter? Dan kan deze samen met uw andere bagage in het ruim van het vliegtuig mee. Met Atlasglobal mag u, inbegrepen in de ticketprijs, per persoon op internationale en nationale vluchten 20 kg per persoon meenemen.

Heeft u toch meer bagage? Dan is het mogelijk om op de luchthaven uw (extra) bagage tegen extra betaling in te checken. Uw bagage word eerst bij de check-in balie gewogen. Vervolgens moet u naar de servicebalie van Atlasglobal. Daar betaalt u de extra kosten. Hierna komt u terug naar de check-in en krijgt u uw boarding card.

Voor het inchecken van uw bagage gelden de volgende regels: Op onze vluchten kunt u op internationale vluchten en op nationale vluchten 20 kg per persoon meenemen per volwassen en per kind persoon meenemen. Voor uw baby geldt dat u uiteraard kosteloos een kinderwagen en 10 kg aan ruimbagage kunt vervoeren.

Boek uw vlucht met Atlasglobal (klik hier)