Onur Air bagage

Bij Onur Air kan je vooraf aangeven hoeveel bagage je mee wilt nemen tijdens de vliegreis. Bij de vliegtickets van Onur Air, bij vertrek vanaf Amsterdam Schiphol, mag je 20 kilo ruimbagage meenemen zonder kosten. Gratis mag je 1 stuk handbagage van 8 kilo per persoon meenemen bij de vluchten van Onur Air.

Bij iedere luchtvaartmaatschappij is het meenemen van bagage en handbagage anders geregeld. Sommige maatschappijen mag je gratis ruimbagage meenemen, bij anderen moet je bijbetalen. Mag je handbagage gratis meenemen en hoeveel kilo?

Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij alvast de voorwaarden per airline voor je uitgezocht. Onur Air maakt onderscheidt in binnenlandse vluchten en internationale vluchten. De binnenlandse vluchten zijn vliegreizen binnen Turkije.

Onur Air vliegt in Nederland alleen op Amsterdam Schiphol. Hieronder de regels van Onur Air voor de internationale vluchten, want je gaat natuurlijk op vakantie naar Turkije!

 

Gratis ruimbagage bij Onur Air

Onur Air is een low budget luchtvaartmaatschappij, maar gelukkig mogen volwassenen en kinderen zonder bijbetaling 20 kilo ruimbagage meenemen. Voor de afmeting van je koffer of tas voor ruimbagage zijn géén restricties.

Wil je meer ruimbagage meenemen dan de gratis 20 kg per persoon? Dat kan met bijbetaling mag je tot maximaal 30 kilo bagage meenemen per volwassen persoon. Je kan de extra bagage van tevoren bijkopen voor 7 euro* per kilo.

Baby’s mogen gratis tot 10 kilo meenemen aan ruim bagage op de internationale vluchten van en naar Turkije. Hiernaast mogen baby’s kosteloos een kinderwagen aan ruimbagage meenemen.

Wanneer je op het vliegveld bent, en je hebt overgewicht op je bagage, dan betaal je ook 7 euro* per kilo.

 

Handbagage bij Onur Air

Bij Onur Air mag je per persoon (volwassen en kind) gratis 1 stuk handbagage meenemen, onder de volgende voorwaarden:

- Maximale afmetingen tas: maximaal 25 x 45 x 56 cm
- Maximaal gewicht: maximaal 8 kilo

 Een baby heeft geen recht op handbagage.

Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook je laptop, tablet of handtas. Opblaasbare voorwerpen, inclusief opblaasbare ballen met sportieve doeleinden zoals voetballen zijn niet toegestaan aan boord.

Het handbagage beleid is zeer streng. Wanneer je handbagage bij het boarden niet voldoet aan bovenstaande eisen, dan wordt de handbagage alsnog vervoerd in het vrachtruim.

Voorkom problemen bij de gate en zorg ervoor dat je handbagage voldoet vaan de bovengenoemde voorwaarden.

 

Ruimbagage inchecken Onur Air**

Onur Air automatiseert het inchecken van bagage, ideaal als je online hebt ingecheckt. Wanneer je ruimbagage meeneemt, kun je deze inleveren bij de selfservice bagage drop-off punten.

Op het apparaat volg je simpelweg de instructies op het scherm. Print je bagagelabel en bevestig het aan je bagage. Je koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kan je jouw bagagestuk ook afgeven bij de Onur Air check-in balie op de luchthaven.

 

Afwijkende bagage Onur Air

Heb je afwijkende bagage, dan adviseren wij je om vooraf contact met ons op te nemen om het bagagestuk aan te melden. Tevens kunnen wij jou informeren over eventuele extra kosten. Voor contact gelieve een mail te verzenden naar klantenservice@triptime.nl met vermelding van uw Triptime boekingsnummer.

Onder afwijkende bagage vallen bijvoorbeeld rolstoelen, fietsen, surfboards, golf tassen.

De kosten voor sport uitrustingen, zoals surf-, duik- golf en skispullen wordt een extra toeslag berekend van 30 euro*.

Indien afwijkende bagage niet op voorhand is aangemeld bij Onur Air, bestaat de mogelijkheid dat deze niet geaccepteerd wordt. Ook is het mogelijk dat de bagage niet mee kan op de transfer vanwege ruimtegebrek. In een dergelijke situatie ben je alsnog zelf verantwoordelijk voor de transfer naar de accommodatie.

Heb je vragen over je bagage, ons team van Triptime staat je graag te woord. Je kan contact opnemen met onze klantenservice op via +31 (0)900 1984. 

 

Bagage binnenlandse vluchten

Voor de ruimbagage voor binnenlandse vluchten, in Turkije, mag je gratis 15 kilo meenemen en 8 kilo aan handbagage per persoon. Bijbetaling van ruimbagage is 8 euro* per kilo. Voor overige voorwaarden gelden dezelfde regels als de internationale vluchten.


Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Onur Air.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

*De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben.
-Het kan een chartervlucht zijn.
-Het type toestel is nog niet bekend.
-Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.