Maaltijd aan boord bij Atlasglobal Airlines

Geniet op uw vlucht van Atlasglobal Airlines van een vers bereide, smakelijke maaltijd. Of bestel van ons à la carte menu met verrassend veel keuze. Tijdens alle vluchten heeft Atlasglobal tevens een grote selectie aan (fris-)drankjes waar u uit kunt kiezen.

Het cabinepersoneel komt bij u langs en legt u uit wat de keuze is. Warm eten aan boord is geen probleem. U heeft de keuze uit verschillende hoofdgerechten van de à la carte. Vooraf kunt in de kaart in het vakje van de stoel voor u lezen wat Atlasglobal allemaal in de aanbieding heeft, maar u kunt het ook aan ons cabinepersoneel vragen.

Niet veel trek maar wel behoefte aan iets lekkers? Neem dan een hartig tussendoortje of een rijkelijk gevulde sandwich. Geniet aan boord bij Atlasglobal Airlines van ons uitgebreide assortiment. Voor de kinderen is er voldoende zoetigheid. Lekker gegeten en een voldaan gevoel? Verwen uzelf met een kopje verse koffie of warme thee. Afrekenen gaat eenvoudig. Wij accepteren de meeste creditcards en u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Atlasglobal Airlines maaltijd boeken
Reizen is leuk maar neemt natuurlijk wel veel tijd in beslag. Dan is het prettig als alles voor u geregeld is. Bij Atlasglobal Airlines is een maaltijd boeken niet mogelijk. Dat hoeft ook niet! Want Atlasglobal geeft standaard een maaltijd op alle vluchten. Op internationale vluchten krijgt u gratis een volwaardig maaltijd met een glaasje water of frisdrank. Maakt u een reis binnen Turkije, dan krijgt u gratis een sandwich met een glaasje water of frisdrank.

Wel zo handig want zo bent u ervan verzekerd dat u aan boord van een heerlijk diner kunt genieten. Atlasglobal Airlines wil het reizen voor u zo comfortabel en makkelijk mogelijk maken. Atlasglobal serveert diverse hoofdgerechten. U heeft de keuze uit een rijkelijk aanbod waarbij rekening is gehouden met voorkeuren van mensen.

Voor u een garantie voor rust, gemak en lekker eten. Voor ons een motivatie om extra ons best te doen.

U kunt uw diner zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt.

Atlasglobal serveert verschillende hoofdgerechten. U kunt gratis kiezen uit vlees of vegetarisch.

Boek uw vlucht met Atlasglobal (klik hier)