Onur air online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden je de mogelijkheid om vooraf online in te checken. Bij Onur Air kan je vanaf 24 uur tot 3 uur voor vertrek online inchecken**.

Met behulp van je reserveringsnummer, vertrekdatum, achternaam en vluchtnummer regel je dit eenvoudig vanaf je computer of mobiele telefoon. Voordeel is dat je op de luchthaven niet in de lange wachtrijen hoeft te staan. Online inchecken scheelt jou een hoop tijd.

Om online in te checken klik je op de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail. Bij het inchecken is het voor sommige vluchten tevens mogelijk om een maaltijd** tijdens de vlucht te kiezen.

Natuurlijk kan je ook gewoon inchecken op de luchthaven. Zorg dat je op tijd bent, want soms kan er een lange wachtrij staan.

 

Boardingpas Onur Air

Na het online inchecken** ontvang je een boardingpass. Deze kan je uitprinten of digitaal opslaan op je smartphone in je wallet. De boardingpass heb je nodig bij het boarden van je vliegreis.

Ook bij de toegangscontrole op het vliegveld moet je meestal de boardingpass tonen. Houd deze bij de hand zodra je op het vliegveld arriveert.

Op de boardingpass staat belangrijke informatie, zoals de vertrektijd en je vluchtnummer.

 

Stoel reserveren Onur Air**

Op elke Onur Air vlucht is het mogelijk vooraf een stoel reservering te maken. Dit kan tot tot 2 uur voor vertrek. Je kan geen stoel reserveren voordat je vliegticket is uitgegeven.

Wil je naast elkaar in het vliegtuig zitten, kijk dan bij het online inchecken of je twee stoelen naast elkaar kan uitkiezen.

Indien je vooraf geen stoel hebt gereserveerd, wordt er automatisch een stoel toegewezen. Als het vliegtuig is volgeboekt, kan dit tijdens het inchecken op de luchthaven niet meer gewijzigd worden. Dit geldt voor alle Onur Air vluchten vertrekkend vanaf Amsterdam Schiphol.

 

Inchecken bagage Onur Air**

Onur Air heeft het inchecken van ruimbagage geautomatiseerd. Dit is ideaal als je online hebt ingecheckt. Wanneer je ruimbagage meeneemt, lever je deze in bij de selfservice bagage drop-off balie. Dit staat op het vliegveld goed aangegeven.

Op het apparaat volg je de eenvoudige instructies op het scherm. Print je bagagelabel en bevestig het aan je bagagestuk. Je koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de Onur Air bagage drop off kan je jouw bagagestuk ook afgeven bij de Onur Air check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat je hiervoor even in de rij moet staan.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije met Onur Air, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Onur Air.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

 

*De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben.
-Het kan een chartervlucht zijn.
-Het type toestel is nog niet bekend.
-Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.