Onur air stoel reserveren

Tijdens het online inchecken voor de Onur Air vlucht kan je jouw eigen stoel uitkiezen. Wil je bij het raam zitten of juist in het gangpad? Wil je voor in het vliegtuig of achterin zitten? De keuze ligt bij jou. Denk er wel aan hoe eerder je online incheckt, hoe meer keuze je hebt uit beschikbare stoelen.

Voor iedere Onur Air vlucht is het mogelijk vooraf een stoelreservering** te maken. Dit kan vanaf 24 uur tot 3 uur voor vertrek.

 

Kies je stoel uit bij Onur Air

Bij Onur Air heb je keuze uit een normale stoel, een stoel voor in het vliegtuig of een stoel met extra beenruimte. Niet alle stoelen zijn altijd beschikbaar bij de stoel reserveringen van Onur Air.


Stoel met extra beenruimte

Een stoel met extra beenruimte zit bij de nooduitgang. Let op, vaak kan bij deze stoel de rugleuning niet naar achteren. Wat ook belangrijk is, heb je mobiliteitsbeperking, dan mag je niet zitten op een stoel met extra beenruimte bij de nooduitgang.

 

Stoel voor in het vliegtuig

Wanneer je een stoel voor in het vliegtuig hebt, verlaat je na het landen als een van de eerste het vliegtuig.

 

Stoel aan het raam of het gangpad

Een stoel aan het raam geeft je uitzicht naar buiten. Een stoel aan het gangpad is handig als je de benen even wilt strekken. En je kan makkelijk naar het toilet.

 

Indien er vooraf géén stoel is gereserveerd, krijg je automatisch een stoel toegewezen. Op de luchthaven kan dit niet meer gewijzigd worden. Het cabine personeel heeft altijd het recht om je op een andere stoel te zetten, wanneer zij daar een gegronde reden voor hebben.

 

De kosten voor stoel reservering

Voor een stoel reservering berekenen de meeste luchtvaartmaatschappijen kosten. Deze kosten variëren per persoon per enkele reis, per stoelkeuze, bestemming en per luchtvaartmaatschappij.**

 

Voor sommige stoelen moet je een extra pakket erbij kopen, waarmee je dan bijvoorbeeld de stoel met extra beenruimte mag reserveren. De pakketten worden aangeboden bij het boeken van je vlucht, waarbij ook de prijzen zijn genoemd. Je kan kiezen tussen

-        Plain pakket: 20 kilo gratis bagage
-        Standaard pakket: 25 kilo gratis bagage
-        Premium Flex pakket: 30 kilo gratis bagage + keuze uit alle vliegtuig stoelen.

De laatstgenoemde is de meest uitgebreide, waarbij je toegang hebt tot alles stoelen. Met de pakketten krijg je bij sommige vluchten ook korting op maaltijden bijvoorbeeld. Dit wordt tevens aangegeven bij het boeken van je ticket.

Mocht je hier vragen over hebben, neem contact op met Triptime. Wij leggen alles aan je uit over de vliegen met Onur Air.

 

Hoe reserveer je een stoel?**

Het is heel eenvoudig om je stoel te reserveren. Je regelt dit namelijk al bij het boeken van de tickets.

Op onze reserveringspagina waar je de passagiersgegevens invult kan je per passagier je stoelkeuze aangeven. Of later door contact op te nemen met ons callcenter via het nummer +31(0)900 – 1984.

Het inchecksysteem berekent automatisch de prijs afhankelijk van de bestemming en of het een directe vlucht of een overstapvlucht is.

Let op, de rugleuning van de stoelen op de laatste rij en voor de nooduitgang kunnen niet naar achteren gezet worden.

Op de luchthaven kan je bij de check-in balie geen stoel reserveren, je krijgt vervolgens automatisch een stoel toegewezen.

 

Baby’s en kinderen eigen stoel?

Een baby tot twee jaar heeft op de heen- en terugvlucht geen eigen stoel bij Onur Air. Tijdens beide vluchten moet de baby bij één van de ouders op schoot. Wordt jouw baby tijdens de vakantie, met een maximale verblijfsduur van twee weken, 2 jaar oud dan beschouwt Onur Air het kind nog steeds als een baby.

Op de terugvlucht heeft de baby dus geen eigen stoel en worden ook geen extra kosten berekend. Wanneer je toch graag een eigen stoel voor jouw baby wenst, is het mogelijk dit tijdens de reservering aan te geven. Hier betaal je wel extra kosten voor. Tijdens het opstijgen en ook het landen moet je de baby op schoot nemen.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Onur Air.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

*De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben.
-Het kan een chartervlucht zijn.
-Het type toestel is nog niet bekend.
-Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.