Wie is Onur Air

Onur Air is een Turkse low cost luchtvaartmaatschappij die dagelijks naar diverse bestemmingen in Europa vliegt. De Turkse luchtvaartmaatschappij Onur is gespecialiseerd in vluchten naar Turkije en biedt vliegtickets altijd tegen de scherpste tarieven aan.

Je vliegt met de Turkse luchtvaartmaatschappij Onur Airlines rechtstreeks op bekende en populaire bestemmingen in Turkije en Europa, zoals Istanbul en Berlijn. In 1992 was Onur Air de eerste privaat luchtvaartmaatschappij die binnenlandse vluchten aanbood.

 

Onur Air is particuliere luchtvaartmaatschappij

Onur Air is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij van Turkije. Deze low cost vliegmaatschappij werd in 1992 opgericht en heeft als thuishaven Istanbul.

Vluchten van en naar Nederland worden meestal verricht door een Airbus A320 of A321. Je vindt de toestellen van Onur Air op Amsterdam Schiphol. Vanaf daar kan je naar 11 vaste populaire Turkse bestemmingen vliegen. Buiten Turkije wordt er standaard gevlogen op 8 bestemmingen, waaronder Amsterdam, Düsseldorf en Berlijn.

De vloot van Onur Air bestaat uit 33 toestellen. Alle van een of ander type Airbus, waarmee ze vrijwel dagelijks onder andere naar en van Turkije vliegen.

 

Onur Air staat voor kwaliteit

De fabrikant van Airbus onderscheidde Onur Air in 2005 met de Operational Excellence Award. Dit vanwege de hoge kwaliteit en het uitstekende onderhoud. Bovendien is het de eerste en enige luchtvaartmaatschappij in Turkije met het EN9110:2010 Quality Standardization Certificate.

De Turkse luchtvaartmaatschappij hecht waarde aan een hoge service en kwaliteit. Ze zijn gegroeid vanwege het verlenen van deze hoge service aan de passagiers, en tevens dankzij de punctualiteit en scherpe prijzen.

Onur Air heeft als doel de pionier van de Turkse luchtvaart te zijn, die op vele gebieden nieuwe terrein aanboort. Daarnaast committerend de vliegmaatschappij zich aan hoge kwaliteit, vliegveiligheid en trainingen.

 

Samenwerking Onur Air

Het hoofdkantoor van Onur Air bevindt zich in Istanbul. Ze opereren tevens vanuit Amsterdam Schiphol en werkt samen met betrouwbare partijen als Triptime. Vul hierboven jouw reisgegevens in en zie hoe goedkoop vliegen met Onur Airlines is!

Ga je binnenkort op reis naar Turkije? Onur Airlines brengt je met plezier op jouw favoriete bestemming!

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Onur air.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!